خامه یکی از فرآوردههای لبنی است که از چربی شیر که در لایههای بالای شیر پیش از هموژنیزه کردن گرفته میشود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی استفاده میشود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک نیز از خامه استفاده میشود. از خامه زدهشده بر روی بستنی ساندی، میلکشیک، اگ ناگ، الخ استفاده میشود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و شکلاتی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
خامه پاستوریزه صبحانه : ۲ پاکت
شکر : صد گرم
عصاره یا اسانس وانیل : کمی
ابتدا ظرفی مناسب انتخاب نموده و به مدت چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ظرف کاملا سرد شود. سپس پاکت خامه پاستوریزه را باز کرده و آب آن را خارج نمایید. و خامه را داخل ظرف بریزید و شکر را نیز اضافه نموده و برای چند ثانیه با چنگال هم بزنید.سپس درب ظرف را محکم بسته به مدت بیست و پنج دقیقه داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان خامه را از یخچال خارج نموده و به سمت داخل آن را به آرامی با چنگال هم بزنید و دوباره ظرف حاوی خامه را در فریزر قرار دیهد. بهتر است این کار را چند دفعه انجام دهید تا خامه شما به شکل تصویر زیر درآید.
ممکن است بعد از یک دفعه هم زدن و یا حتی تا چهار دفعه بعد خامه آماه شود.در این مرحله در صورت دلخواه مقداری اسانس وانیل اضافه نموده و بعد از یکبار هم زدن با چنگال که خامه از حالت یخ زدگی خارج شود آن را با دور تند همزن بزنید. این هم زدن با توجه به دمای محیط بین نیم ساعت تا یک ساعت و نیم متغیر است، اما آنچه اهمیت دارد این است که تا زمانی هم زدن را ادامه دهید که اگر ظرف خامه را سرو ته کردید خامه درون ظرف ثابت بماند. خامه کیک شما آماده است از آن برای تزیین انواع کیک و شیرینی و همچنین تزیین کاپ کیک استفاده نمایید.
درباره این سایت