یکی از ترشی های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمیتوان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه میشود جستوجو کرد. در آشپزی ایرانی ترشیها اهمیت ویژهای دارند؛ بهطوریکه غذاهای ایرانی در کنار ترشی ها جذابتر میشوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
بادمجان قلمی ۱ کیلوگرم
سیر تازه حدود ۴۰۰ گرم
سبزی ترشی(جعفری،نعنا،ترخون وسبزی های معطر)خرد شده ۱۰۰گرم
سبزی خشک معطر محلی کمی
فلفل سبز تند چند عدد
سرکه قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیاه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سیاه در صورت تمایل
۱- سر و ته بادمجون
هارو بگیرید و اونا رو درشت خرد کنید.۲- سیر رو پوست بکنید و خرد
کنید.(میتونید سیرها رو بکوبید تا له بشن یا در غذا ساز بریزید)۳- بادمجون
های خرد شده رو داخل قدری سرکه ریخته به آن کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت
بجوشونید تا کمی نیم پز بشه. خیلی نیاز به پختن نداره. حدود ده دقیقه تا
یک ربع کافیه تا خامی اون گرفته بشه. (حرارت گاز و شعله متوسط باشه)۴- بعد
از پخت بادمجون اون رو در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج بشه
ترشی بادمجان خانگی
وقتی
بادمجونها خنک شد اونها رو کم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد
شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید و در لایه ی رویی در هر شیشه یک تا دو
عدد فلفل قلمی تند خرد کنید. این به ذائقه ی شما در مقابل تحمل تندی
برمیگرده که چقدر فلفل بریزید.حالا مخلوط سرکه و نمک (مقدار کمی) رو داخل
شیشه ها بریزید و درب شیشه رو خوب ببندید.شیشه رو به مدت یک هفته در کابینت
قرار بدید. همچنین بعد از دو روز ترشی رو چک کنید که سرکه اون کم نشده
باشه. در صورت کم بودن مجددا به اونها سرکه اضافه کنید. بعد از یک هفته
ترشی رو در یخچال قرار بدید. این ترشی هر چی بیشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر
میشه.
درباره این سایت