طرز تهیه استانبولی‌

طرز تهیه استانبولی پلو , طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ , طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز , طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی 

استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد. یکی از قاطی‌پلوهای خوشمزه، استانبولی است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. کافی است مواد لازم را فراهم کنید. بعد از یک ساعت غذا حاضر و آماده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه استانبولی‌ پلو خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده و رب و لوبیا سبز دونفره در پلوپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر

  • یک‌ونیم پیمانه برنج
  • ۳ پیمانه آب
  • ۴ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۴ قاشق چای‌خوری پاپریکا یا ۱ قاشق پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه (خرد شده)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آنغوزه
  • ۱ عدد سیب زمینی استانبولی (ریز خرد شده)
  • یک‌ونیم پیمانه گوجه فرنگی سفت (ریز خرد شده)
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)

طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر

ابتدا برنج را شسته و آب آن را بگیرید.آب، نمک، پاپریکا یا فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی به جوش آورید. حرارت را کاملا ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب بخار نشود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : قاشق ,تهیه ,استانبولی ,غذاخوری ,گوجه ,فرنگی ,قاشق غذاخوری ,تهیه استانبولی‌ ,گوجه فرنگی ,قاشق چای‌خوری ,سبزیجات معطر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گردش و مسافرت طراحی سایت جامع ترین خبرنامه تخصصی شهر گرمسار دانلود آهنگ جديد Kristi amoot.parsablog.com وب لاگ اشعار میترا دلفان آذری خبر فارسی واردات و صادرات